Здравейте, бихте ли ми дали някакви савети а автоматика на 166 ,каква марка е дали е някакъв мултитроник или си е старите автоматици,често срещани проблеми,обслужване ....Приемам всякакви съвети понеже се колебая между 166 и БМВ 7 ,а ми се иска следващата ми кола да е автоматик.
Известие
Collapse
No announcement yet.
166 автоматик
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от freezy Покажи съобщение...дали е някакъв мултитроник или си е старите автоматици...
БТВ, 166 и 7-ма серия са от различен клас. 166 е от класа на 5-та серия.
-
Аха благодаря,значи проверката на изправността си е като на старите-да не се връща на наклон и т.н...А на бензиновите 166 какъв а автомата ZF или AISIAN, защото гледах в продуктовия каталог на японците и излиза, че само 159 е с техния автомат.А някой има ли си идея какви са интервалите на обслужване.Четох разни негативни отзиви че на всеки 200хил. се нуждае от ремонт. Ще съм благодарен за някакви впечетления и съвети от собственици на такива коли.Аз съм карал преди това КАПА автоматик и 190Е автоматик,сега имам Е39 520,мислех да го сменя за Е38 но май ще е алфа.Единственото което малко ме притеснява са скоростите.
Comment
-
аз карам такава автомат но JTDm 2.4 20V вече година и съм минал близо 40 000 км, счупвам я от каране и при това с чип, за сега нищо, само се разправям с консумативи, които са си цифри за тази кола, масла, накладни, дискове, гарнитури /колектор и common rail/, накладките свършват за 15 000 км, също и носачи и амортисьори /два пъти ги сменях за една година - колата си е доста тежка и изяжда всичко/. гледай да сменяш маслото на кутия често и няма да имаш проблеми, за сега се държи на Aisin e и е идентична с някои модели на волво S 80.
Comment
-
Първоначално публикувано от dim Покажи съобщение...носачи и амортисьори /два пъти ги сменях за една година - колата си е доста тежка и изяжда всичко...
Comment
Comment